NK Kortebaanwedstrijd te Flevonice

Vandaag mocht ik starten op het NK Kortebaanwedstrijd te Flevonice. Ik mocht hier starten als A pupil jongens. Voor mij was het de derde keer dat ik mocht starten op een NK. Ik heb twee keer eerder gestart als B en C pupil op NK Langebaan en nu voor de eerste keer op het NK kortebaan. Voor mij totaal onverwachts dat ik hier mocht starten. Ik moest vandaag 140 meter schaatsen. Als trainer had ik Jan Spijk mee.
Om 12.30 moest ik mij melden om in te schrijven daarna tussen 13.15-14.00 mocht ik inrijden. Om 14.00 uur begonnen ze met de dames. Na de dames waren wij als heren aan de beurt. Helaas was mijn loting niet zo gunstig en moest ik tegen de nummer 1 van onze A jongens. Ik verloor deze wedstrijd van hem.  Ik heb in totaal 2 x de 140 meter geschaatst. Na deze ritten moesten wij wachten of wij door waren naar de volgende ronde, helaas voor mij zat het erop en ik was niet door naar de volgende ronde. Maar ik kan wel zeggen dat ik een hele ervaring rijker ben geworden en dat ik 24e van Nederland ben geworden!
Ik kan terugkijken op een hele mooie gezellige en sportieve middag. Coach Jan bedankt voor alle hulp en er waren ook veel supporters. Bedankt voor het aanmoedigen en natuurlijk iedereen bedankt voor alle trainingen om hier te mogen starten, want zonder al die hulp had ik hier nooit kunnen rijden!
Ik ga weer lekker verder trainen bij STG Elburg.
 
Groetjes Lars Remijn.

 

Sponsors website S.T.G. Elburg

  • Klaren
    http://boerderijwinkelklaren.nl/
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • Plantje Tuin
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • www.plantjetuin.nl