Succes tijdens Botterdagen 2016

Beste leden,

Afgelopen zaterdag 10 september jl. stond S.T.G Elburg met een kraam op de braderie tijdens de open Monumentendag en Botterdagen te Elburg om onze club te promoten en meer sponsorgeld binnen te krijgen voor leuke activiteiten binnen onze club.

Het was een hele mooie winterse kraam met koek en zopie en winterse pakketten, maar helaas liet het winterse weer ons een beetje in de steek en was het heel mooi en warm weer.  S.T.G. kan trots zijn op de leden die geholpen hebben tijdens deze braderie. Zij hebben tijd vrij gemaakt om in de stand te staan. Noel, Sam, Luc, Twan, Tosca, Heleen, Nicol, Lars, Daan, Merijn, Christiaan en ouders bedankt voor al jullie hulp! De opbrengst van deze dag was 250 euro en met dit geld kan S.T.G. weer leuke activiteiten organiseren. 

Tevens willen wij Familie Klaren bedanken voor de zakken appels en spruitjes, Familie Vereecken voor de 20 pakken heerlijke appelsap en Familie Schieman voor de winterse hutspot pakketten en de ouders die cake hebben gemaakt. Super, zonder jullie sponsoring was het niet gelukt.
 
Met vriendelijke groet,
 
Willeke Boonen
Namens activiteitencommissie 
STG Elburg
 

Sponsors website S.T.G. Elburg

  • Plantje Tuin
  • Klaren
    http://boerderijwinkelklaren.nl/
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • www.plantjetuin.nl
  • www.klompmakerfietsen.nl