S.T.G. Elburg staat voor Schaatstrainingsgroep Elburg. De schaatstrainingsgroep is opgericht op 16 mei 1989, als onderdeel van IJsclub Toch Gekregen. Sinds 30 maart 2009 is S.T.G. Elburg een zelfstandige vereniging.

Missie S.T.G. Elburg

Wij willen graag schaatsliefhebbers uit Elburg en de regio het gehele jaar door plezier bieden in de schaatssport. Iedereen, jong en oud, op hun eigen niveau. Respect voor elkaar en een positieve, gezellige sfeer staan hierbij centraal.

 

Visie S.T.G. Elburg

S.T.G. Elburg is een gezonde, actieve en gezellige schaatsvereniging met het gehele jaar een divers sportaanbod voor jeugd, recreanten en (selectie)wedstrijdsporters. We streven ernaar het gemiddelde prestatieniveau naar een hoger plan te brengen.


Het hele jaar actief
Bij ons kun je het gehele jaar terecht voor gezellig sporten bij de vereniging. In de zomer kun je deelnemen aan de droog-, fiets-, of skeelertrainingen. En in de winter is het natuurlijk tijd om te schaatsen! De schaatstrainingen vinden plaats op de overdekte ijsbaan Leisure World Ice Center in Dronten tijdens speciale trainingsuren. Als er natuurijs is, worden er extra trainingen gegeven op het Veluwemeer of op de ijsbaan in Elburg.

S.T.G. Elburg heeft op dit moment ongeveer 80 actieve leden. De schaatstrainingsgroep kent de volgende opbouw (peildatum is 1 juli volgens de KNSB richtlijnen):
- De pupillen, kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.
- De junioren, jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar.
- De recreanten, volwassenen vanaf de leeftijd van 18 jaar en ouder

Meer weten?
S.T.G. Elburg heeft een beleidsplan opgesteld, waarin je kunt lezen waar S.T.G. Elburg voor staat en wat zij haar leden biedt. Lees meer…  

Sociale media: Facebook STG Elburg Twitter STG Elburg Instagram

Sponsors website S.T.G. Elburg

  • Klaren
    http://boerderijwinkelklaren.nl/
  • Plantje Tuin
  • www.klompmakerfietsen.nl
  • www.plantjetuin.nl
  • www.klompmakerfietsen.nl